Glavni ravnatelj dr. sc. Damir Šantek potpisao ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda

Dana 16. ožujka 2021. godine glavni ravnatelj Državne geodetske uprave dr. sc. Damir Šantek dipl. ing. geod. potpisao je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava (UP. 04.1.1.35.0001.) "Implementacija e-učenja u sustav DGU i unaprjeđenje ZIS-a".

Ova operacija financira se iz Europskog socijalnog fonda, a ugovor je potpisan sa Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Ukupna vrijednost ugovora je 4. 222 530,74 kn.

Predmet projekta je priprema edukacijskih materijala koji će se postaviti na platformu za e-učenje Državne škole za javnu upravu, putem koje će zaposlenici koji rade u ZIS-u imati kontinuirani pristup materijalima što predstavlja inovativni pristup odgovoru na trenutne potrebe. Projekt uključuje i nadogradnju ZIS-a kroz modul za implementaciju poslovne inteligencije statističkog izvještavanja koji će omogućiti izvršenje spomenutih obveza vezanih uz statistiku te efikasnije upravljanje ljudskim potencijalima u katastarskim uredima.

Provedba projekta trajati će do svibnja 2023. godine.



Pisane vijesti