Dr. sc. Damir Šantek potpisao je Okvirni sporazum i Ugovor o javnoj nabavi usluge osnovnog i proširenog održavanja sustava eCase

Dana 15. travnja 2021. godine glavni ravnatelj Državne geodetske uprave dr. sc. Damir Šantek, dipl. ing. geod. potpisao je Okvirni sporazum o javnoj nabavi usluge osnovnog i proširenog održavanja sustava eCase i Ugovor o javnoj nabavi usluge osnovnog i proširenog održavanja sustava eCase temeljem Okvirnog sporazuma.

Glavni cilj usluge je  održavanje aplikativnog sustava i nadogradnja sustava eCase, kroz osnovno i prošireno održavanje, kako bi se osigurala koordinacija i integracija s ostalim uslugama, procesima i projektima u Državnoj geodetskoj upravi.

Potpisivanju Ugovora, ispred Državne geodetske uprave, prisustvovali su i voditeljica Samostalne službe za drugostupanjski postupak  Sonja Horak Abramović, dipl. ing. geod., načelnica Sektora za financijske poslove, strateško planiranje, nabavu i opće poslove Ksenija Kečević, dipl. oec., a ispred izvođača Jarmila Pezo dipl. ing. elektrotehnike i dr.sc. Hrvoje Matijević, dipl. ing. geod.

Potpisivanje Okvirnog sporazuma i  Ugovora organizirano je u virtualnom okruženju uslijed trenutne epidemiološke situacije vezane uz pandemiju bolesti COVID-19.

Pisane vijesti