Obavijest o SDGE edukacijama

Slika /slike/Vijesti/SDGE 2/SDGE_pregled.jpg

Obavijest o edukacijama osoba ovlaštenih za obavljanje stručnih geodetskih poslova i svih drugih zainteresiranih za uporabu Sustava digitalnih geodetskih elaborata (SDGE). 

Državna geodetska uprava (DGU) korisnik je bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 4 – "Dobro upravljanje" Specifičnog cilja 11.i.1. "Povećanje djelotvornosti i kapaciteta u javnoj upravi kroz poboljšanje pružanja usluga i upravljanja ljudskim potencijalima" Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020." kojima se iz Europskog socijalnog fonda financira projekt „Edukacija službenika DGU u svrhu podrške korištenju Sustava digitalnih geodetskih elaborata“.
 
Kroz projekt u razdoblju od ožujka do kraja svibnja 2022. godine predviđene su besplatne edukacije za ukupno 600 polaznika u svrhu poduke te ojačavanja znanja i vještina u korištenju Sustava digitalnih geodetskih elaborata (SDGE).
 
Prijave na edukacije obavljat će se javnim web prijavama, koje će biti otvorene 24.1.2022. godine o čemu će obavijest biti objavljena na mrežnim stranicama Državne geodetske uprave.
 
Prijave će biti otvorene do 4.2.2022. ili do popune mjesta.
 
Detaljnije informacije o SDGE edukacijama dostupne su na sljedećoj poveznici.
 
Detaljan izvedbeni plan pojedine grupe edukacija dostupan je na sljedećoj poveznici.


 

Pisane vijesti