Objava rezultata natječaja

Slika /slike/Vijesti/Natjecaj.jpg

Objava rezultata natječaja za „Nabavu tehničkih usluga provedbe homogenizacije katastarskog plana za skupinu Područnih ureda za katastar – Pula, Gospić“

Projekt implementacije integriranog sustava zemljišne administracije je projekt Vlade Republike Hrvatske koji je ratificiran Zakonom o potvrđivanju Ugovora o zajmu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za Projekt implementacije integriranog sustava zemljišne administracije. Cilj Projekta je modernizacija sustava zemljišne administracije kako bi se poboljšale usluge državne uprave sa stajališta učinkovitosti, transparentnosti i troškova.
U sklopu Projekta implementacije integriranog sustava zemljišne administracije (IBRD zajam br. 8086-HR), u ime Državne geodetske uprave, Jedinica za provedbu projekta je u Narodnim novinama br. 110 od 15.11.2017., na internetskim stranicama Projekta, Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije i Državne geodetske uprave objavila natječaj za nabavu tehničkih usluga provedbe homogenizacije katastarskog plana za skupine područnih ureda za katastar - Pula, Gospić, br. SGA/ILAS-C1-1c/NCB/17/171R.
Natječaj je proveden po procedurama domaćeg nadmetanja (National Competitive Bidding) navedenima u Smjernicama Svjetske banke: Smjernice za nabavu robe, radova i ne-savjetničkih usluga u okviru zajmova IBRD-a te kredita i darovnica IDA-e Zajmoprimaca Svjetske banke koje je Banka objavila u siječnju 2011. (Smjernice za nabavu) i bio je otvoren za sve prihvatljive ponuđače kao što je to navedeno u Smjernicama. Isti oglas je objavljen u Narodnim novinama br. 21 od 02. ožujka 2018.
 
Tekst Oglasa

Pisane vijesti