Održan sastanak s predstavnicima Hrvatskog hidrografskog instituta

  • Slika /slike/Vijesti/HHI/HHI1.jpg
  • Slika
  • Slika

Dana 01. ožujka 2019. godine u Središnjem uredu Državne geodetske uprave održan je sastanak sa predstavnicima Hrvatskog hidrografskog instituta.

Sastanak je ispred Državne geodetske uprave vodio zamjenik ravnatelja g. Antun Vidaković, dipl. ing. geod., a ispred Hrvatskog hidrografskog instituta sastanku je prisustvovala ravnateljica gđa. Vinka Kolić, mag.ing.admin.nav. sa svojim bliskim suradnicima.
 
Raspravljalo se o pitanjima koja su se otvorila stupanjem na snagu novog Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina (NN 112/18). Zaključeno je da će se formirati zajednička radna skupina čiji će cilj biti izrada sporazuma kojim će se ta pitanja riješiti.
 
Uz nazočnost zamjenika ravnatelja održanom sastanku prisustvovali su ispred Državne geodetske uprave i načelnik Sektora za državnu izmjeru dr. sc. Marijan Marjanović, dipl. ing. geod., načelnik Sektora za katastar nekretnina g. Antonio Šustić, dipl. ing. geod., načelnica Sektora za infrastrukturu prostornih podataka mr. sc. Ljerka Marić, dipl. ing. geod., i načelnica Sektora  za katastarske programe i posebne registre Maja Pupačić, dipl. ing. geod.

Pisane vijesti