Otvoreni radovi katastarske izmjere na području Grada Svetog Ivana Zeline za dijelove katastarske općine Komin i katastarske općine Zelina

  • Slika /slike/Vijesti/Katastarska izmjera/2023/Zelina/Zelina_1.jpg
  • Slika Ploča kojom se otvara katastarska izmjer au Zelini

Dana 02. ožujka 2023. godine otvoreni su radovi katastarske izmjere na području Grada Svetog Ivana Zeline za dijelove katastarske općine Komin i katastarske općine Zelina u sklopu provedbe Višegodišnjeg programa katastarskih izmjera građevinskih područja za razdoblje 2021. - 2030.

Načelnica Sektora za katastarske izmjere i infrastrukturu Branka Vorel Jurčević, ispred Državne geodetske uprave i gradonačelnik Grada Sveti Ivan Zelina Hrvoje Košćec otvorili su radove na katastarskoj izmjeri koja se provodi temeljem Godišnjeg programa katastarskih izmjera građevinskih područja za 2022. godinu na području Grada Svetog Ivana Zeline za dijelove katastarske općine Komin i katastarske općine Zelina.
 
Ukupna površina za koju se provodi postupak obnove katastra i zemljišne knjige je oko 695 hektara.

Za izvoditelja katastarske izmjere za područje Grada Svetog Ivana Zeline za dijelove katastarske općine Komin i katastarske općine Zelina na javnom nadmetanju odabrana je tvrtka GEODIST d.o.o. iz Zagreba, a geodetski nadzor katastarske izmjere provodi tvrtka GEOPROJEKT d.d. iz Splita.

Svečanom otvaranju radova prisustvovala je i pročelnica Područnog ureda za katastar Zagreb Jadranka Vilus, voditelj Odjela za Katastar nekretnina Sveti Ivan Zelina Faik Gashi, predstavnici tvrtki izvođača radova kao i predstavnici tvrtki za geodetski nadzor.

Pisane vijesti