Otvoreni radovi katastarske izmjere na području Općine Mrkopalj

  • Slika /slike/Vijesti/Katastarska izmjera/2022/Slika 1.jpg
  • Slika Rukovanje ispred obavjesne ploče.

Dana 29. kolovoza 2022. godine službeno su otvoreni radovi katastarske izmjere na području Općine Mrkopalj za dijelove katastarskih općina Sunger, Begovo Razdolje i Mrkopalj.

Načelnik Sektora za katastarske izmjere i infrastrukturu Ante Rupić dipl. ing. geod., i načelnik Općine Mrkopalj Josip Brozović otvorili su radove katastarske izmjere za dijelove katastarskih općina Sunger, Begovo Razdolje i Mrkopalj.

Za izvoditelja katastarske izmjere na javnom nadmetanju odabrana je tvrtka Geodetika d.o.o, a za nadzor tvrtka Aces d.o.o.

Svečanom otvaranju radova prisustvovali su i viša savjetnica – specijalistica iz Sektora za katastarske izmjere i infrastrukturu Ana Slović dipl. ing. geod., voditeljica odjela za katastar nekretnina Delnice Anamaria Predović, mag. ing. geod. i geoinf., predstavnica Ministarstva pravosuđa i uprave Erika Kaloćira Reljić – voditeljica Službe za zemljišnoknjižna prava, predsjednica Općinskog suda u Rijeci Vesna Katarinčić te predstavnici tvrtke izvođača radova i nadzora.

Na području Općine Mrkopalj provedena je katastarska izmjera dijela katastarske općine Mrkopalj te je formirana nova katastarska općina Mrkopalj – Nova koja je stavljena u službenu primjenu 2017. godine.

Pisane vijesti