Posjet Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik Središnjem uredu Državne geodetske uprave

  • Slika /slike/Vijesti/Posjeti/2023/Posjet ucenika2.jpg
  • Slika
  • Slika

Dana 08. prosinca 2023. godine nastavnici i učenici 2. i 3. razreda Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik, smjer tehničar geodezije i geoinformatike, posjetili su Središnji ured Državne geodetske uprave u Zagrebu. 

Uvodni pozdrav i dobrodošlicu nastavnicima i učenicima zaželjela je načelnica Sektora za katastar infrastrukture, nadzor i geodetsku inspekciju Ariana Bakija Lopac. Kolege iz Obrtničke i tehničke škole navele su temu od njihovog interesa za koje su zamolili da se tokom posjeta obrade što je sa zadovoljstvom i prihvaćeno od strane Državne geodetske uprave.

Uvodno predavanje održala je voditeljica službe Martina Nemet na temu „Katastarski sustavi  danas“, a kolega Matija Furman djelatnik Zavoda za fotogrametriju, gdje obnaša dužnost voditelja odjela katastarskih izmjera, održao je predavanje na temu “Katastarska izmjera” kojom je na jednostavan i zanimljiv način približio učenicima značenje katastarske izmjere.

Okupljanje je završilo u pozitivnom ozračju. Zahvaljujemo kolegi Matiji Furmanu na održanom predavanju i profesorima i učenicima Obrtničke škole na ukazanom interesu.

Pisane vijesti