Predstavnici DGU sudjelovali na HRNET konferenciji „Dugoročna izvrsnost u ljudskim potencijalima“

  • Slika /slike/Vijesti/HRNET/HRNet_2.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Službenici Državne geodetske uprave sudjelovali su na HRNET konferenciji „Dugoročna izvrsnost u ljudskim potencijalima“ koja je održana 20. studenog 2019. godine u Zagrebu. 

Na panel raspravi pod nazivom „Kako prepoznati i potaknuti izvrsnost“ u ime glavnog ravnatelja Državne geodetske uprave dr. sc. Damira Šanteka , dipl. ing. geod., sudjelovala je Diana Dudok, dipl. iur., načelnica Sektora za pravne poslove i vođenje ljudskih potencijala.

Tema konferencije bila je kako postati i ostati izvrstan u ljudskim potencijalima, koji su izazovi  razvoja ljudskih potencijala u privatnim privatnom i javnom sektoru, te što je ključno za kvalitetno upravljanje ljudskim potencijalima.

Državna geodetska uprava prepoznala je da su službenici njen najvažniji resurs te se stoga neprekidno ulaže u upravljanje ljudskim potencijalima, između ostalog implementacijom propisanih poslovnih procesa u aplikativno rješenje HRNET omogućavajući na brži, jednostavniji i ekonomičniji način upravljanje ljudskim potencijalima.

Uz načelnicu Dudok, na konferenciji su sudjelovale i načelnica Sektora za financijske poslove, strateško planiranje, nabavu i opće poslove Ksenija Kečević, dipl. oec., Katarina Fidermuc-Rončević, dipl. iur., voditeljica Službe za vođenje ljudskih potencijala i Marina Dudok, voditeljica Odjela financijsko-planskih poslova i strateškog planiranja.
 

Pisane vijesti