Službeno otvoreni radovi katastarske izmjere na području katastarske općine Forkuševci

  • Slika /slike/Vijesti/Katastarska izmjera/Forkusevci2.jpg
  • Slika
  • Slika

Dana 25. listopada 2019. godine službeno su otvoreni radovi katastarske izmjere na području dijela katastarske općine Forkuševci.

Zamjenik glavnog ravnatelja Državne geodetske uprave Antun Vidaković, dipl. ing. geod, načelnik Općine Viškovci gospodin Ante Krištić i pročelnica županijskog Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Silva Wendling, službeno su otvorili radove katastarske izmjere za dio katastarske općine Forkuševci.

Za izvoditelja katastarske izmjere odabrane su tvrtke Geoprojekt d.d.iz Opatije, Geoprem d.o.o. iz Osijeka i Geodist d.o.o. iz Zagreba, dok je za provođenje tehničkog nadzora odabrana tvrtka Geo Gauss d.o.o. iz Čakovca.

Svečanom otvaranju radova prisustvovali su i voditelj Službe katastarskih izmjera i izradbe katastarskih operata g. Mladen Pandža, dipl. ing. geod.,  pročelnik Područnog ureda za katastar Osijek g. Ilija Romić, dipl. ing. geod. te predstavnici tvrtki izvođača radova.

Otvaranje radova obilježeno je otkrivanjem ploče kojom je označeno radilište, a koja je postavljena ispred zgrade nogometnog kluba u Forkuševcima gdje će biti i  terenski ured izvođača radova.

Pisane vijesti