Zamjenik ravnatelja uručio Odluku o stavljanju u službenu uporabu katastarskog operata katastra nekretnina za k.o. Novska gradonačelniku Grada Novske

  • Slika /slike/Vijesti/Odluka/Novska_odluka1.jpg
  • Slika

Dana 23.04.2019. godine zamjenik ravnatelja g. Antun Vidaković, dipl. ing. geod., uručio je Odluku o stavljanju u službenu uporabu katastarskog operata katastra nekretnina za katastarsku općinu Novska (zona 1) gradonačelniku Grada Novske g. Marinu Piletiću.

Katastarski operat katastra nekretnina za katastarsku općinu Novska stavljen je u službenu uporabu dana 15.travnja 2019. godine, a područje zone 1. čini 50 % ukupne površine katastarske općine Novska.
 
Kako bi se riješio i problem dvojne numeracije Grad Novska i Državna geodetska uprava sklopili su ugovor 2008. godine o katastarskoj izmjeri za k.o. Novska i k.o. Bročice, a katastarska izmjera je završena 2013. godine. Odluka o stavljanju u službenu uporabu katastarskog operata katastra nekretnina za k.o. Bročice stupila je na snagu 2015. godine, a sada je u službenu uporabu stavljen katastarski operat katastra nekretnina za k.o. Novska (zona 1).

Pisane vijesti