Obavijest strankama o načinu upućivanja zahtjeva i ishođenju javnih isprava za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19

Slika /slike/Pristup informacijama/1. pravo na pristup.jpg
U svrhu sprečavanja širenja bolesti COVID-19 preporuča se strankama da za potrebe podnošenja zahtjeva i ishođenju javnih isprava iz nadležnosti DGU –a postupaju prema preporukama navedenima niže u tekstu.
Preporučamo strankama da se u narednom razdoblju, ukoliko je to moguće, obrate Državnoj geodetskoj upravi sa svojim zahtjevima elektroničkim putem ili putem telefona u uredovno radno vrijeme.

Broj telefona i adresa elektroničke pošte na koje se možete obratiti su sljedeći: 

ZA IZDAVANJE PODATAKA  I JAVNIH ISPRAVA ČIJE IZDAVANJE JE U NADLEŽNOSTI SREDIŠNJEG UREDA DGU:

Broj telefona: 01/6165-421
Adresa elektroničke pošte: izdavanje.podataka@dgu.hr

ZA IZDAVANJE PODATAKA  I JAVNIH ISPRAVA ČIJE IZDAVANJE JE U NADLEŽNOSTI PUK-ova brojevi telefona i adrese elektroničke pošte dostupni su na poveznici https://dgu.gov.hr/o-nama/ustrojstvo/podrucni-uredi-za-katastar-159/159 .

Zahtjevi za podacima ili ispravama iz nadležnosti Državne geodetske uprave dostupni su na poveznici https://dgu.gov.hr/podnesite-zahtjev-91/91

ISHOĐENJE JAVNIH ISPRAVA ELEKTRONSKIM PUTEM

Preporuča se strankama da za potrebe ishođenje javnih isprava koriste One-Stop-Shop sustav (https://oss.uredjenazemlja.hr/private/login.jsp).

Putem OSS-a i sustava e-Građani možete elektroničkim putem podnijeti zahtjev, odnosno bez odlaska u katastarski ured preuzeti javnu ispravu - kopiju katastarskog plana, prijepis/izvod iz posjedovnog lista i izvadak iz Baze zemljišnih podataka.