Državna geodetska uprava na Danu karijera Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

  • Slika /slike/Vijesti/Dani karijera/Dani karijera.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Dana 23. rujna 2020. godine u organizaciji Geodetskog fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatske udruge poslodavaca održani su prvi Dani karijera Geodetskog fakulteta.

Na događaju je sudjelovala i Državna geodetska uprava, na kojem je više od 80 studentica i studenata posebno pozdravio glavni ravnatelj Državne geodetske uprave dr. sc. Damir Šantek dipl. ing. geod., te istaknuo značenje Državne geodetske uprave kao državne upravne organizacije koja je, između ostalog, nadležna za praćenje i usmjeravanje geodetske djelatnosti te ih pozvao da posjete Državnu geodetsku upravu.

Zamjenik glavnog ravnatelja Antonio Šustić, dipl. ing. geod., održao je prezentaciju kojom je studentice i studente upoznao sa Državnom geodetskom upravom i to kroz njezinu organizaciju, nadležnosti i široki spektar poslova i projekata kroz koje Državna geodetska uprava dodatno unaprjeđuje poslovanje.

Prezentacije su održale i 10 geodetskih, geoinformatičkih i informatičkih tvrtki koje su dale informacije o svome poslovanju kao i mogućnostima koje se na tržištu u ovome trenutku nude.

U nastavku događanja studenticama i studentima omogućena je i dodatna komunikacija s poslodavcima kroz virtualne sobe na kojima su dane dodatne informacije o Državnoj geodetskoj upravi za koju su studentice i studenti iskazali izniman interes.

Pisane vijesti