Glavni ravnatelj dr. sc. Damir Šantek posjetio je katastarski ured u Zaprešiću koji je nastavio s radom na novoj lokaciji

  • Slika /slike/Vijesti/Potres/zapresic/3.jpg
  • Slika Slika zgrade u kojoj je privremeno smješten PUK Zaprešić.
  • Slika Djelatnici PUK-a Zaprešić u svom radnom okruženju.
  • Slika Obavijest na vratima o radnom vremenu PUK- Zaprešić. Soba 105, pon do pet od 9 do 14 sati za stranke

Dana 23. veljače 2021. godine glavni ravnatelj dr. sc. Damir Šantek posjetio je katastarski ured u Zaprešiću koji je od 22. veljače 2021. godine nastavio s radom za stranke u vremenu od 9-14 sati na novoj lokaciji na adresi Zelengaj 15, Zaprešić.

Nakon potresa kojim je poslovni prostor koji je koristila Državna geodetska uprava za potrebe rada katastarskog ureda u Zaprešiću stavljen izvan uporabe, katastarski ured u Zaprešiću izmješten je na novu lokaciju te je nastavio sa radom sa strankama od 22. veljače 2021. god. na adresi Zelengaj 15, Zaprešić.

Ovim putem korisnike molimo, ukoliko su u mogućnosti, da i dalje koriste što je više moguće elektroničku komunikaciju elektroničkom poštom na adrese:
puk.zagreb@dgu.hr
katastar.zapresic@dgu.hr

Zahtjevi za podacima ili ispravama iz nadležnosti Državne geodetske uprave dostupni su na poveznici https://dgu.gov.hr/podnesite-zahtjev-91/91, a za ishođenje javnih isprava elektroničkim putem bez odlaska u katastarski ured moguće je korištenjem One-Stop-Shop sustav https://oss.uredjenazemlja.hr/private/login.jsp
 
Osobama ovlaštenim za obavljanje stručnih geodetskih poslova, također preporučamo da sve svoje aktivnosti prema katastarskim uredima provode elektroničkim putem korištenjem sustava koji su vam u tu svrhu osigurani i dostupni.

Pisane vijesti