Glavni ravnatelj dr. sc. Damir Šantek potpisao je okvirni sporazum za usluge održavanja Geoportala DGU

  • Slika /slike/Vijesti/sastanak1/Geoportal/Geoportal.jpg
  • Slika Print screen koji prikazuje dvoranu DGU u kojoj su prisutni dr. sc. Damir aŠantek, načelnica sektora za finacije gđa. Kečević i voditelj službe g. Saša Cvitković.

Dana 23. studenog 2020. godine u Središnjem uredu Državne geodetske uprave glavni ravnatelj dr. sc. Damir Šantek, dipl. ing. geod., potpisao je Okvirni sporazum za usluge održavanja Geoportala Državne geodetske uprave i Ugovor o javnoj nabavi usluga održavanja Geoportala Državne geodetske uprave.

Ovim Okvirnim sporazumom će se osigurati osnovno i prošireno održavanje aplikativnog sustava Geoportal DGU i time omogućiti daljnje održavanje i nadogradnje sustava te visoka razina dostupnosti i upotrebljivosti preglednika i mrežnih usluga. Okvirni sporazum potpisan je na rok od dvije godine, a Ugovor temeljem okvirnog sporazuma na godinu dana.

Obzirom na obvezu primjena epidemioloških mjera za vrijeme trajanja epidemije bolesti  COVID-19 uzrokovane virusom SARS - CoV-2 potpisivanje Okvirnog sporazuma i Ugovora je organizirano u virtualnom okruženju.

Pisane vijesti