Jedinstvena informacijska točka (JIT) Sustava katastra infrastrukture (SKI) – obavijest

Slika /slike/Vijesti/SKI/SKI_JIT.jpg

Od dana 30.listopada 2020. godine procesi e-oglasne ploče dostupni su putem Jedinstvene informacijske točke (JIT) Sustava katastra infrastrukture (SKI).

Poštovani korisnici e-oglasne ploče obavještavamo Vas da su funkcionalnosti e-oglasne ploče koje su bile dostupne putem linka https://e-obavijesti.dgu.hr/ od 30.10.2020. dostupne putem Jedinstvene informacijske točke (JIT) na poveznici https://ski.dgu.hr.

Pristupna adresa https://e-obavijesti.dgu.hr/ bit će aktivna do 31.12.2020. kada će je u potpunosti zamijeniti pristupna adresa  https://ski.dgu.hr/.
Korisnička imena i lozinke za pristup Obavijestima o tekućim ili planiranim građevinskim radovima su ostale nepromijenjene i za pristup JIT-u.
 
Odabirom linka https://e-obavijesti.dgu.hr/   i https://ski.dgu.hr otvorit će se stranica JIT-a te odabirom opcije „Prijava“ (u desnom gornjem kutu ekrana) otvoriti će se ekran sljedećeg sadržaja:Nakon uspješne prijave u sustav, funkcionalnosti Unosa obavijesti pokreću se na sljedeći način.Pisane vijesti