Katastarski ured u Sisku nastavlja s radom

Slika /slike/Pristup informacijama/1. pravo na pristup.jpg

Nakon potresa katastarski ured nastavlja s radom za stranke u vremenu od 9 do 14 sati na lokaciji Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića 11, Sisak, dana 22. siječnja 2021. godine.

Nakon potresa koji se dogodio dana 28. i 29. prosinca 2020. god., kojim je poslovni prostor koji je koristila Državna geodetska uprava za potrebe rada Područnog ureda za katastar Sisak stavljen izvan uporabe, zalaganjem svih na terenu, prijemni ured PUK-a Sisak izmješten je na novu lokaciju te nastavlja s radom za stranke od 22. siječnja 2021. na lokaciji Silvija Strahimira Kranjčevića 11, Sisak broj mobitela: 099 4870 220.
 
Ovim putem korisnike molimo, ukoliko su u mogućnosti, da i dalje koriste što je više moguće elektroničku komunikaciju elektroničkom poštom na adresu:
puk.sisak@dgu.hr
  
Zahtjevi za podacima ili ispravama iz nadležnosti Državne geodetske uprave dostupni su na poveznici https://dgu.gov.hr/podnesite-zahtjev-91/91, a za ishođenje javnih isprava elektroničkim putem bez odlaska u katastarski ured moguće je korištenjem One-Stop-Shop sustava https://oss.uredjenazemlja.hr/private/login.jsp
 
Osobama ovlaštenim za obavljanje stručnih geodetskih poslova, također preporučamo da se sve svoje aktivnosti prema katastarskim uredima provode elektroničkim putem korištenjem sustava koji su Vam u tu svrhu osigurani i dostupni.

Pisane vijesti