Najava konferencije Dan IPP-a 2021.

  • Slika /slike/Vijesti/NIPP/2021_Rovinj/NIPP_2021.jpg
  • Slika

Državna geodetska uprava organizira 12. Dan infrastruktura prostornih podataka - Dan IPP-a 2021. koji će se održati 20. listopada 2021. godine u Rovinju. 

Konferencija Dan IPP-a će sadržavati predavanja iz područja infrastruktura prostornih podataka, a predstavlja tradicionalno mjesto okupljanja svih relevantnih sudionika u području IPP-a te platformu za razmjenu mišljenja i konstruktivni dijalog vezano uz aktualne teme.
 
Prijava na konferenciju je dostupna na poveznici i biti će otvorena do popunjenja dostupnih kapaciteta. Obzirom na ograničen broj mjesta, molimo Vas da svoju prijavu učinite na vrijeme.
 
Konferencija će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama te su za sudjelovanje potrebne Covid potvrde. Iznimno, u slučaju nepovoljnog razvoja epidemiološke situacije što bi rezultiralo ponovnom zabranom okupljanja većeg broja osoba, konferencija će se održati online.
 
Također Vas pozivamo na prijavu rada za izlaganje na konferenciji putem poveznice. Za prijavu je potrebno napisati sažetak rada (do 300 riječi), a  rok za prijavu je 30. rujna 2021. godine.
 
Više informacija biti će dostupno na mrežnoj stranci NIPP-a.

Pisane vijesti