Obavijest korisnicima usluga Državne geodetske uprave

Slika /slike/Pristup informacijama/1. pravo na pristup.jpg

Potres koje se dogodio dana 28. i 29. 12. 2020. god., u značajnoj mjeri je ostavio posljedice i na poslovne prostore koje koristi Državna geodetska uprava za potrebe rada katastarskih ureda u gradovima Sisak, Petrinja, Glina i Zaprešić.

Potres koje se dogodio dana 28. i 29. 12. 2020. god.,  u značajnoj mjeri je ostavio posljedice i na poslovne prostore koje koristi Državna geodetska uprava za potrebe rada katastarskih ureda u gradovima Sisak, Petrinja, Glina i Zaprešić te vas ovim putem obavještavamo da su u ovome trenutku prema obavljenim pregledima svi poslovni prostori u navedenim gradovima izvan uporabe te vas molimo da svu komunikaciju prema navedenim katastarskim uredima obavljate isključivo elektroničkom poštom na adrese:
 
puk.sisak@dgu.hr
 
katastar.petrinja@dgu.hr
 
katastar.glina@dgu.hr
 
puk.zagreb@dgu.hr
 
katastar.zapresic@dgu.hr
 
Zahtjevi za podacima ili ispravama iz nadležnosti Državne geodetske uprave dostupni su na poveznici https://dgu.gov.hr/podnesite-zahtjev-91/91
 
Preporuča se strankama da za potrebe ishođenje javnih isprava koriste One-Stop-Shop sustav (https://oss.uredjenazemlja.hr/private/login.jsp).
 
Državna geodetska uprava poduzima sve mjere kako bi se na područjima koja su pogođena potresom što prije osiguralo funkcioniranje ureda za obavljanje svih poslova iz nadležnosti i fizičkom nazočnošću u prostorima koji će se u tu svrhu osigurati.
 
Osobama ovlaštenim za obavljanje stručnih geodetskih poslova također preporučamo da se sve svoje aktivnosti prema katastarskim uredima provode elektroničkim putem korištenjem sustava koji su u tu svrhu osigurani i dostupni.
 
O svim novim okolnostima obavljanja poslova iz nadležnosti, Državna geodetske uprava osigurat će pravodobne informacije na svojim web stranicama.
 

Pisane vijesti