Obavijest o rezultatu natječaja za pružanje savjetničkih usluga za kampanju informiranja javnosti

U sklopu Projekta implementacije integriranog sustava zemljišne administracije Jedinica za provedbu projekta je objavila Poziv na iskazivanje interesa za pružanje savjetničkih usluga za kampanju informiranja javnosti. Obavijest o dodijeli ugovora je u nastavku.

Projekt implementacije integriranog sustava zemljišne administracije (IISZA), IBRD zajam br. 8086-HR, je projekt Vlade Republike Hrvatske koji je ratificiran Zakonom o potvrđivanju Ugovora o zajmu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za Projekt implementacije integriranog sustava zemljišne administracije. Cilj Projekta je modernizacija sustava zemljišne administracije kako bi se poboljšale usluge državne uprave sa stajališta učinkovitosti, transparentnosti i troškova.

U sklopu Projekta implementacije integriranog sustava zemljišne administracije (IBRD zajam br. 8086-HR), u ime Državne geodetske uprave, Jedinica za provedbu projekta je u Narodnim novinama br. 72 od 21.07.2017., na internetskim stranicama Projekta i Državne geodetske uprave objavila Poziv na iskazivanje interesa za pružanje savjetničkih usluga za kampanju informiranja javnosti.

Odabir Savjetnika je proveden u skladu sa „Smjernicama: za odabir i zapošljavanje savjetnika u okviru zajmova IBRD-a te kredita i darovnica IDA-e za Zajmoprimce Svjetske banke“ koje je Banka objavila u siječnju 2011., prema metodi odabira kvalifikacije savjetnika (CQ – eng. Consultant’s Qualifications).

Obavijest o dodjeli ugovora



Pisane vijesti