Obavijest o rezultatu natječaja

Slika /slike/Vijesti/Natjecaj.jpg

Obavijest o rezultatu natječaja za pružanje tehničkih usluga za geodetske tvrtke za podršku uvođenju elektroničkog podnošenja digitalnih geodetskih elaborata (DGE), (nabava broj: SGA/ILAS-C1-5a/DC/18/189, SGA/ILAS-C1-5a/DC/18/190 i SGA/ILAS-C1-5a/DC/18/191).
 

Projekt implementacije integriranog sustava zemljišne administracije (IISZA), IBRD zajam br. 8086-HR, je projekt Vlade Republike Hrvatske koji je ratificiran Zakonom o potvrđivanju Ugovora o zajmu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za Projekt implementacije integriranog sustava zemljišne administracije. Cilj Projekta je modernizacija sustava zemljišne administracije kako bi se poboljšale usluge državne uprave sa stajališta učinkovitosti, transparentnosti i troškova.
 
U sklopu Projekta implementacije integriranog sustava zemljišne administracije (IBRD zajam br. 8086-HR), u ime Državne geodetske uprave, Jedinica za provedbu projekta je provela postupak nabave u skladu sa Smjernicama za nabavu robe, radova i ne-savjetničkih usluga u okviru zajmova IBRD-a te kredita i darovnica IDA-e Zajmoprimaca Svjetske banke“ koje je Banka objavila u siječnju 2011. prema metodi odabira direktno ugovaranje (eng. Direct Contracting - DC).
 
Isti oglas objavljen je u Narodnim novinama br. 41 od datuma 4. svibnja 2018.g.

Tekst obavijesti
 
 

Pisane vijesti