Održan sastanak geodetskih uprava Republike Hrvatske i Federacije Bosne i Hercegovine

  • Slika /slike/Vijesti/sastanak1/sastanak1.jpg
  • Slika
  • Slika

Dana 13. lipnja 2019. godine održan je zajednički sastanak predstavnika Državne geodetske uprave i predstavnika Federalne uprave za geodetsko i imovinsko-pravne poslove Federacije Bosne i Hercegovine.

Navedenom sastanku prisustvovali su ravnatelj Državne geodetske uprave dr. sc. Damir Šantek, dipl. ing. geod., načelnik Sektora za katastar nekretnina g. Antonio Šustić, dipl. ing. geod., pročelnica PUK-a Rijeka gđa. Irena Benasić, dipl. ing. geod.,  voditeljica Službe za katastar infrastrukture gđa. Arijana Bakija Lopac, dipl. ing. geod., voditelj Odjela za katastarske programe i geodetske poslove g. Ozren Šukalić, dipl. ing. geod., ravnatelj Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove g. Željko Obradović, dipl. ing. geod. i gosp. Nedžad Pašalić, dipl. ing. geod., pomoćnik ravnatelja u Sektoru za geoinformatiku.

Na sastanku su predstavnici dvaju tijela razmijenili iskustva i trenutne aktivnosti, a predstavnici Državne geodetske uprave prezentirali su Sustav digitalnih geodetskih elaborata.

Razmijenjena poslovna iskustva i informacije vezane za aktualne projekte koji se u ovom trenutku provode u obje uprave biti će od velike koristi u daljnjem radu.  

Pisane vijesti