Otvoreni radovi katastarske izmjere na području Općine Legrad

  • Slika /slike/Vijesti/Katastarska izmjera/2022/Legrad_zajednička.jpg
  • Slika Sudionici se slikaju ispred ploče.
  • Slika Zamjenik ravnatelja Antonio Šustić, otkriva ploču.
  • Slika Zamjenik ravnatelja rukuje se s predsjednikom Općine ispred ploče.

Dana 16. kolovoza 2022. godine, otkrivanjem ploče kojom se obilježava radilište, započele su aktivnosti na provedbi katastarske izmjere na području Općine Legrad za katastarsku općinu Veliki Otok. 

Otvaranju su nazočili zamjenik ravnatelja Državne geodetske uprave, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije, predsjednik Općinskog vijeća Općine Legrad, predstavnice zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Koprivnici te izvoditelji radova.

Za obavljanje poslova katastarske izmjere za katastarsku općinu Veliki Otok na javnom nadmetanju odabrana je zajednica ponuditelja tvrtki Geodist d.o.o. i Metra d.o.o.
 
Ova katastarska izmjera nastavak je prethodnih aktivnosti na području Općine Legrad kojima su obnovljeni katastar i zemljišna knjiga za katastarske općine Legrad i Kutnjak, kao i napora Državne geodetske uprave da se učini daljnji iskorak u sređivanju evidencije katastra i zemljišne knjige, stvaranja preduvjeta za održivo planiranje prostora te ukupni razvitak Republike Hrvatske.
 
Svečanom otvaranju radova prisustvovali su i službenici Područnog ureda za katastar Koprivnica, Koprivničko-križevačke županije i Općine Legrad.

Pisane vijesti