Otvoreni radovi na katastarskoj izmjeri na području Općine Orle za dio katastarske općine Bukevje

  • Slika /slike/Vijesti/Višegodišnji_program/2024/Bukevje/IMG-20240620-WA0003.jpg
  • Slika
  • Slika

Dana 20. lipnja 2024. godine otvoreni su radovi na katastarskoj izmjeri na području Općine Orle za dio katastarske općine Bukevje u okviru provedbe Godišnjeg programa katastarskih izmjera za 2024. godinu.

Glavni ravnatelj Državne geodetske uprave Antonio Šustić i načelnik Općine Orle Ervin Vujica otvorili su radove na katastarskoj izmjeri koja se provodi temeljem Godišnjeg programa katastarskih izmjera građevinskih područja za 2024. godinu na području Općine Orle za dio katastarske općine Bukevje.
 
Katastarska izmjera provodi se na površini od 887 hektara.

Ova katastarska izmjera je prva koja se provodi na području Općine Orle i predstavlja značajnu državnu investiciju i veliki poticaj za Općinu Orle i njene stanovnike između ostalog u ostvarivanju planova izgradnje poslovne zone, zapošljavanju te razvoju turizma.

Uz glavnog ravnatelja Antonia Šustića ispred Državne geodetske uprave događanju su prisustvovali i pročelnica Područnog ureda za katastar Zagreb Jadranka Vilus, voditeljica Odjela za katastar nekretnina Velika Gorica Katica Gazić te predstavnici tvrtke izvođača radova.
 

Pisane vijesti