Otvorenje kartozida u Gradu Zaprešiću

  • Slika /slike/Vijesti/KARTOZID/Kartozid.jpg
  • Slika

Dana 16. listopada 2019. godine s početkom u 12 sati službeno je otvoren kartozid u Gradu Zaprešiću koji je postavljen na zgradu Općinskog suda na Trgu žrtava fašizma 1. 

Dimenzije kartozida su 3 x 5 m, a sastoji se od dva prikaza, digitalne ortofotokarte u mjerilu 1:1000 i topografske karte u mjerilu 1:18500.

Kartozid su svečano otvorili glavni ravnatelj Državne geodetske uprave dr. sc. Damir Šantek, dipl. ing. geod. i gradonačelnik Grada Zaprešića gosp. Željko Turk.

Otvaranju kartozida nazočili su i zamjenik gradonačelnika Grada Zaprešića gosp. Damir Benčević, potpredsjednici Gradskog vijeća gosp. Josip Brajdić i gosp. Danijel Saić, pročelnica UO za graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove gđa. Marina Jaman, pročelnik UO za financije i gospodarski razvitak Grada Zaprešića gosp. Miljenko Šoštarić, pročelnica-tajnica Grada Zaprešića gđa. Martina Golub, gosp. Josip Zubak, dipl. ing. geod., pročelnik Područnog ureda za katastar Zagreb, voditeljica Odjela za katastar nekretnina Zaprešić gđa. Marina Boban, dipl. ing. geod. i dr. sc. Marijan Marjanović, načelnik Sektora za državnu izmjeru.

Pisane vijesti