Potpisan Ugovor za geoinformatičke usluge na uspostavi registra zgrada za područje Varaždinske županije i izrade višenamjenskog informacijskog sustava registra zgrada

  • Slika /slike/Vijesti/Ugovori_potpis/Registar zgrada_potpis_1.jpg
  • Slika Zamjenik glavnog ravnatelja i načelnika sektora za financije prilikom online potpisivanja ugovora, poštujući epidemiološke mjere.
  • Slika Zamjenik glavnog ravnatelja i načelnica sektora za EU fondove prilikom online potpisivanja ugovora, poštujući epidemiološke mjere.
  • Slika Print screen izvođača s kojima se potpisuje ugovor.
  • Slika Zamjenik glavnog ravnatelja i načelnica sektora za EU fondove prilikom online potpisivanja ugovora, poštujući epidemiološke mjere.
  • Slika Zastava EU uz natpis "Zajedno do fondova EU"
  • Slika Logotip europski strukturni i investicijski fondovi

Dana 01. veljače 2021. godine zamjenik glavnog ravnatelja g. Antonio Šustić, dipl. ing. geod. potpisao je Ugovor za geoinformatičke usluge na uspostavi registra zgrada za područje Varaždinske županije i izrade višenamjenskog informacijskog sustava registra zgrada.

Državna geodetska uprava korisnik je bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 2 – Korištenje informacijske i komunikacijske tehnologije Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. kojima se iz Europskog fonda za regionalni razvoj financira projekt „Uspostava e-Registra zgrada“.
 
Osnovni cilj projekta je definirati metodologiju za prikupljanje i obradu podataka o zgradama, prikupiti podatke o zgradama za područje Varaždinske županije i uspostaviti višenamjenski informacijski sustav za registar zgrada, koji će biti osnova za uspostavljanje nove evidencije – registra zgrada za područje cijele Republike Hrvatske.
 
S obzirom na obvezu primjena epidemioloških mjera za vrijeme trajanja epidemije bolesti  COVID-19 uzrokovane virusom SARS - CoV-2 potpisivanje Ugovora je organizirano u virtualnom okruženju.
 

Pisane vijesti