Pregled zajedničkog portfelja za projekte koje u Hrvatskoj financira Međunarodna banka za obnovu i razvoj (IBRD) u 2020. godini

  • Slika /slike/Vijesti/Svjetska banka/Zajednicka_IBRD.jpg
  • Slika Prints screen video virtualnog sastanka iz aplikacije prikazuje glavnog ravnatelja DGU dr. sc. Damira Šanteka uz ostale sudionike.
  • Slika Print screen virtualnog sastanka koji prikazuje voditeljicu ureda Međunarodne banke z aobnovu i razvoj u RH gđu. Elisabettu Capannelli.

Dana 17. studenog 2020. godine održan je, u organizaciji Ureda IBRD za Republiku Hrvatsku, pregled zajedničkog portfelja za projekte koje u Republici Hrvatskoj financira IBRD koji je, s obzirom na epidemiološke mjere, održan u virtualnom okruženju.

Ispred Državne geodetske uprave sastanku su nazočili glavni ravnatelj Državne geodetske uprave dr. sc. Damir Šantek, dipl. ing. geod. te zamjenik glavnog ravnatelja Antonio Šustić, dipl. ing. geod., a ispred Ministarstva pravosuđa i uprave nazočili su državni tajnik mr. sc. Josip Salapić te pomoćnica ministra Mirela Fučkar, dipl. iur.

Voditelj Jedinice za provedbu projekta Hrvoje Zemljić, prezentirao je trenutni status projekta kao i napredak po pojedinim komponentama, te je od strane Ureda IBRD ocijenjeno kako se IISZA Projekt uspješno provodi, a posebnu pozornost treba dati usuglašenim rokovima kako bi se sve aktivnosti uspješno provele, a sve u cilju ostvarenja razvojnog cilja IISZA Projekta, a to je modernizacija sustava zemljišne administracije kako bi se poboljšala učinkovitost, transparentnost i isplativost državnih usluga.

Pisane vijesti