Uspostava informacijskog sustava u funkciji jedinstvene informacijske točke i katastra infrastrukture (e-katastar infrastrukture)

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Uspostava informacijskog sustava u funkciji jedinstvene informacijske točke i katastra infrastrukture (e-katastar infrastrukture)“

Dana 20.12.2017. u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije ravnatelj DGU dr. sc. Damir Šantek dipl. ing. geod., ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric su potpisali Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Uspostava informacijskog sustava u funkciji jedinstvene informacijske točke i katastra infrastrukture (e-katastar infrastrukture)“ . Vrijednost navedenog ugovora je 12.300.000 kn.

 

Ulaganjem u razvoj e-usluga javne uprave trebala bi se povećati razina komunikacije građana s ustanovama elektroničkim putem, kao i razina dostupnosti i transparentnosti podataka javne uprave.



Pisane vijesti