Državna geodetska uprava sudjelovala na Drugoj stručnoj ISPU konferenciji

  • Slika /slike/Vijesti/Izlaganja/2024/ISPU1.jpg
  • Slika Druga stručna ISPU konferencija, Antonio Šustić
  • Slika Ministar Branko Bačić
  • Slika
  • Slika Neformalno druženje ISPU konferencija

Od 8. do 10. travnja 2024. godine u organizaciji Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u Šibeniku se održava Druga stručna konferencija Informacijskog sustava prostornoga uređenja na kojoj i ove godine sudjeluje Državna geodetska uprava.

Konferenciju je svečano otvorio potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine g. Branko Bačić, a ispred Državne geodetske uprave konferenciji su prisustvovali glavni ravnatelj Državne geodetske uprave g. Antonio Šustić i zamjenica glavnog ravnatelja gđa. Maja Pupačić.

Više od 500 sudionika konferencije iz cijele Hrvatske kroz tri radna dana pobliže će se upoznati s novostima iz zakonodavne regulative u području prostornog uređenja i državne imovine kao i novostima vezanim uz daljnji razvoj Informacijskog sustava prostornog uređenja - ISPU s naglaskom na aplikacije ePlanovi, ePlanovi editor, Interni registar nekretnina i eDozvolu.

Državna geodetska uprava predstavila se s prezentacijom na temu Informacijski sustavi NIPP-a od strane voditelja Službe za NIPP mr. sc. Tomislava Cicelija. 

Više o konferenciji možete pročitati na službenim stranicama.



 

Pisane vijesti