Najava javnog predstavljanja aplikacije e-Oglasna ploča - Obavijesti o tekućim i planiranim građevinskim radovima na fizičkoj infrastrukturi mrežnih operatera

U Državnoj geodetskoj upravi će se u petak, 31.ožujka. 2017. godine održati javno predstavljanje i stavljanje u uporabu programske aplikacije e-Oglasna ploča - Obavijesti o tekućim i planiranim građevinskim radovima na fizičkoj infrastrukturi mrežnih operatera.

U Državnoj geodetskoj upravi će se u petak, 31. ožujka. 2017. godine održati javno predstavljanje i stavljanje u uporabu programske aplikacije e-Oglasna ploča - Obavijesti o tekućim i planiranim građevinskim radovima na fizičkoj infrastrukturi mrežnih operatera.

Aplikacija omogućuje kreiranje, objavljivanje i pregled zaprimljenih obavijesti o tekućim i planiranim građevinskim radovima, a koje su mrežni operatori sukladno Zakonu o mjerama za smanjenje troškova postavljanja elektroničkih komunikacijskih mreža velikih brzina (NN 121/16) obvezni objaviti putem jedinstvene informacijske točke u svrhu koordinacije građevinskih radova. 



Pisane vijesti