Najava webinara u zajedničkoj organizaciji PCC odbora i Eurogeographic CLRKEN-a

Slika /slike/Vijesti/PCC/Vizual webinar.jpg

Od 1. siječnja do 1. srpnja 2020. godine Državna geodetska uprava kao katastarska institucija koja predstavlja Republiku Hrvatsku u Stalnom odboru za katastar u Europskoj uniji (PCC) predsjedava PCC-em.

Tijekom hrvatskog predsjedavanja standardni format održavanja konferencija je, zbog globalne pandemije virusom COVID-19, prilagođen tako da je umjesto konferencije organiziran webinar u zajedničkoj organizaciji Državne geodetske uprave i Eurogeographic CLRKEN-a.
 
Webinar pod nazivom Importance of Land Administration Data in Strengthening Competitiveness and Economic Development održat će se od 16. - 17. lipnja 2020. godine.
 
Predavači će svoje teme predstaviti kroz 15 minutne prezentacije, a biti će omogućeno i postavljanje pitanja tijekom sesija. U okviru webinara bit će predstavljeni i rezultati upitnika koji je Državna geodetska uprava napravila u zajedničkoj suradnji s Eurogeographic CLRKEN-om.

Završetak webinara obilježit će izvještaj o hrvatskom predsjedavanju PCC-em te simbolična predaja PCC zastave njemačkom predstavniku i predstavljanje Njemačke kao zemlje koja sljedeća po redu preuzima predsjedavanje PCC odborom u sklopu svog predsjedavanja Vijećem EU.
 
Program webinara možete pogledati na poveznici http://www.eurocadastre.org/pdf/2020/croacia2020eu/PCC_Webinar_Agenda.pdf .
 

Pisane vijesti