Otvoreni radovi katastarske izmjere na području Grada Kutine za dijelove katastarske općine Kutina

  • Slika /slike/Vijesti/Katastarska izmjera/2023/Kutina/Kutina_2.jpg
  • Slika Sastanak u prostorijama Grada, katastarska izmjera
  • Slika Pročelnica PUK Sisak rukuje se ispred table kojom se otvara katastarska izmjera s gradonačelnikom Kutine

Pročelnica Područnog ureda za katastar Sisak mr. Marina Pešun, ispred Državne geodetske uprave i gradonačelnik grada Kutina Zlatko Babić otvorili su radove na katastarskoj izmjeri koja se provodi temeljem Godišnjeg programa katastarskih izmjera građevinskih područja za 2022. godinu na području Grada  Kutine za dijelove katastarske općine Kutina.

Ukupna površina za koju se provodi postupak obnove katastra i zemljišne knjige je oko 1.809 ha, obuhvaća oko 10 033 katastarskih čestica i oko 6 867 objekata.

Za izvoditelja katastarske izmjere za područje k.o. Kutina – Kutina istok na javnom nadmetanju odabrano je trgovačko društvo Geometricus d.o.o. Kutjevo, a geodetski nadzor katastarske izmjere provodi tvrtka Geographica d.o.o. Split.
Za izvoditelja katastarske izmjere za područje k.o. k.o. Kutina – Kutina zapad na javnom nadmetanju odabrano je trgovačko društvo Geoprojekt d.o.o. Zagreb, a geodetski nadzor katastarske izmjere provodi tvrtka Hapćić d.o.o iz Stupna i ZGU Davor Jež i Mile Dumančić iz Popovače.

Svečanom otvaranju radova prisustvovali su i predstavnici tvrtki izvođača radova Damir Pahić i Stjepan Keleminec, predstavnik tvrtke za geodetski nadzor Davor Jež, predstavnici Grada Kutine: pročelnica Snježana Šlabek Ohman, pročelnici Eduard Gelešić i Hrvoje Krmelić, te Nikolina Borić, predsjednica Općinskog suda u Kutini Jasmina Pintarić i voditeljica OKN Kutina Vesna Tomljenović.

Pisane vijesti