Radionica vezano uz uporabu Sustava digitalnih geodetskih elaborata (SDGE)

  • Slika /slike/Vijesti/Radionica SDGE/SDGE_radionica.jpg
  • Slika
  • Slika

U organizaciji Državne geodetske uprave u prostorijama Područnog ureda za katastar Rijeka, dana 20. rujna 2018. održana je radionica vezano uz uporabu Sustava digitalnih geodetskih elaborata (SDGE).

Na radionici je sudjelovalo dvadeset (20) predstavnika fizičkih ili pravnih osoba koje imaju suglasnost za obavljanje stručnih geodetskih poslova izdanu rješenjem Državne geodetske uprave (ovlaštenici), te predstavnici PUK-a Rijeka. 

Radionici su nazočili i ravnatelj Državne geodetske uprave dr. sc. Damir Šantek, dipl. ing. geod. te načelnik Sektora za katastar nekretnina Antonio Šustić, dipl. ing. geod., a radionica je vođena od strane pročelnice PUK-a Rijeka Irene Benasić, dipl. ing. geod., koja je ujedno voditeljica projekta SDGE-a i voditeljica edukacije.

Ovlaštenici su educirani za uporabu SDGE te OSS sustava  te su upoznati sa svim procesima u okviru izrade geodetskih elaborata digitalnim putem. Ovlaštenicima su tom prilikom izdana odobrenja izdavanja korisničkog imena i lozinke, temeljem podnesenih zahtjeva za izdavanje korisničkog imena i lozinke.

Pisane vijesti